Home

*****BELANGRIJKE MEDEDELING*****

VANAF WOENSDAG 28 APRIL ZIJN WIJ WEER GEOPEND VAN 10 - 12 UUR EN VAN 2 - 5 UUR! Ons team is blij dat we jullie weer mogen ontvangen. Toch houden we ons nog steeds aan enkele maatregelen, om u en onszelf te beschermen. Maximaal 1 volwassene met kind tegelijk in de winkel. Bij binnenkomst handen desinfecteren en het dragen van een mondkapje is verplicht.

De afgelopen periode heeft Sokkertante van veel mensen speelgoed aangeleverd gekregen. Hier zijn wij uiteraard heel erg blij mee. Maar daardoor is wel onze opslagruimte overvol geraakt, ook omdat wij langere tijd gesloten moesten blijven. Helaas moeten we even stoppen met het aannemen van speelgoed, zodat wij de tijd krijgen om alles te sorteren. Tot na de zomervakantie nemen wij in ieder geval geen speelgoed meer aan. 

Welkom op de site van Stichting Sôkkertante. De speelgoedbank voor de regio Venlo die ervoor zorgt dat minder bedeelde kinderen speelgoed kunnen krijgen. In de 11 jaar dat Sôkkertante bestaat, hebben heel veel mensen bij ons prachtig speelgoed ingeleverd waarmee wij vele kinderen blij hebben kunnen maken. En gelukkig krijgen wij nog steeds leuk speelgoed aangeleverd. Wij vragen aan alle mensen die ons speelgoed brengen, kijk goed naar het speelgoed dat u wil inleveren en stel u zelf de vraag; zou ik dit speelgoed zelf voor mijn kind(eren) uitkiezen? Indien dit zo is, dan zijn wij super blij met het speelgoed dat wij krijgen. Er is helaas één maar, knuffels nemen we voorlopig niet meer aan. We hebben er in de loop van de jaren heel veel gekregen, zo veel, dat we voorlopig wel vooruit kunnen. Vanzelfsprekend bedanken wij iedereen die ons de afgelopen jaren heeft gesteund in welke vorm dan ook en wij hopen u nog vaak te mogen begroeten!